Zomerdeals: Tot 35% KORTING op alle SoLMAG producten!

Himalaya magnesium olie voor therapeuten

Himalaya magnesium nature

Himalaya magnesium olie voor therapeuten is zeer geschikt voor je praktijk. Een exclusief zuiver magnesium product. Ideaal voor Fysiotherapeuten, beautysalons, wellness en sauna, Natuurgeneeskundige praktijken en sportscholen. Onze Himalaya magnesium producten zijn ook geschikt voor wederverkoop en voor verkoop onder Private Label (Uw eigen merk magnesium).

Himalaya magnesiumolie

Himalaya magnesium olie voor therapeuten: een premium product voor in je praktijk.

Ben je een fysiotherapeut of natuurgeneeskundige therapeut of heb je mischien een welness centrum? Dan zijn de producten van Himalaya magnesium zeer geschikt voor jouw praktijk. Himalaya magnesium olie voor therapeuten is een exclusief premium product. Himalaya magnesium olie is namelijk 100% natuurlijk zonder toegevoegde stoffen. Het bestaat uit 31% magnesiumchloride vermengd met zuiver bronwater. Het wordt handmatig gewonnen in Tibet, met respect voor de omgeving en natuur.

himalaya magnesium ecolife

Wat zijn de eisen van een premium product?

Himalaya magnesium olie voldoet aan de eisen van ons eigen keurmerk EcoLife. Dit staat voor 100% natuurlijke en zuivere mineralen, gewonnen met respect voor de natuur. Is de winning ecologisch verantwoord? Is Himalaya magnesium olie voor therapeuten een 100% natuurlijk product zonder toevoegingen? Zijn de ruwe grondstoffen vrij van zware metalen en andere belastende stoffen? Is de hygiëne en waterkwaliteit tijdens de productie op orde? Voldoen deze aan de hoogste Europese normen? Dit zijn allemaal facetten die worden meegenomen van winning tot productie.

Himalaya magnesium is 100% puur en veilig

Himalaya magnesium bevat meer dan 80 sporenelementen en mineralen uit de oceaan. Door de lange blootstelling aan de zon, noemen we Himalaya magnesium een biologisch actief magnesium. Er is niets aan toegevoegd. Dus geen zware metalen, chemicaliën, conserveringsmiddelen etc.

Voor wie is Himalaya magnesium olie geschikt?

Himalaya magnesium olie is ideaal voor behandelingen en/of verkoop je praktijk. Denk aan zorgverleners, fysiotherapeuten, natuurgeneeskundig therapeuten, BIO winkels, wellness centra, massagesalons, pedicuren, sporters en sportschoolhouders. Zij gebruiken Himalaya magnesium olie spray steeds meer en meer.

Premium product voor jouw praktijk

Himalaya magnesium olie voor therapeuten

nog veel meer...

Waarom Himalaya magnesium olie voor therapeuten

Je laat aan je klant zien dat je een duidelijke keus maakt voor een BIO actieve eerlijke magnesium als je voor Himalaya magnesium olie kiest. Ook je klanten worden milieubewuster en kiezen steeds meer voor BIO- en ecologisch geproduceerde producten.
Himalaya magnesium olie is verkrijgbaar in handige sprayflesjes en navulflessen. Het materiaal is BPA vrij en de sprayers zijn NO-METAL contact. Dit betekent dat de magnesium niet in aanraking komt met het metalen veertje in de verstuiver. Er kan zo geen roestvorming ontstaan. Himalaya magnesium olie is verkrijgbaar in de volgende maten: 100 ml, 200 ml sprayflessen en 500 ml, 1000 ml praktijk navulflessen.

Waar kan ik Himalaya magnesium olie voor therapeuten bestellen?

Himalaya magnesium olie is voordelig voor therapeuten te bestellen op onze zakelijke website magnesium-minerals.nl. Na goedkeuring van je aanmelding, kun je als je ingelogd bent, de staffelprijzen zien. Je kan dan online bestellen of natuurlijk ook via telefoon of e-mail.

eigen merk magnesium verkopen voor therapeuten

Private label magnesium olie voor therapeuten, dat heeft héél veel voordelen

Stel je voor, je eigen merk magnesium producten op de toonbank. Je eigen merk magnesium aanbieden aan je klanten is veel interssanter dan een standaard merk aanbieden wat overal gekocht kan worden.

Lees op onze website www.privatelabel-magnesium.nl meer over het verkopen van magnesium producten onder private label.

Himalaya magnesium olie voor wederverkoop

Ga dan naar de website van magnesium & minerals en meld je aan. Of heb je nog vragen? Bel dan met + 31 (0)30 77 400 88 en vraag naar één van onze specialisten.

Himalaya magnesium, when Health is your concern

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00
De waardering van www.himalayamagnesium.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 675 reviews.