Hoofdpijn, migraine en Himalaya magnesium

Himalaya magnesium nature

Hoofdpijn en magnesium

Hoofdpijn en migraine kunnen duiden op een magnesium tekort. Veel mensen proberen de tradionele pijnstillers te vermijden en zijn steeds meer opzoek naar alternatieve manieren tegen deze kwalen. Magnesium is een natuurlijk mineraal dat goed kan helpen bij hoofdpijn, migraine, gevoeligheid voor licht en geluid, misselijkheid en braken.

Onderzoeken hebben aangetoond dat het nemen van een magnesiumsupplement, een effectieve manier kan zijn om hoofdpijn te voorkomen. Er is aangetoond dat het magnesiumniveau in de hersenen van een persoon met hoofdpijn/migraine laag is.

Magnesium voor ontspanning

Magnesium wordt ook wel het ontspanningsmineraal genoemd. Het is een natuurlijke tranquilizer dat helpt de bloeddruk stabiel te houden. Magnesiumchloride, in de vorm van magnesium olie of badkristallen, is een goed hulpmiddel om gespannen spieren (bijvoorbeeld in de nek of rug) te ontspannen. Dit is bevorderlijk bij hoofdpijn en migraine.

Gebruik magnesium bij hoofdpijn en migraine

Als je hoofdpijn of migraine hebt, kun je magnesiumsuppletie toedienen via de huid. Met Himalaya magnesium olie of serum kun je je magnesiumspiegel aanvullen door het op je armen, benen, nek, rug, schouders of buik te smeren. 

Een magnesium voetenbad of ligbad met Himalaya magnesium vlokken, helpt je lichaam en spieren te ontspannen.

Wil je liever magnesium innemen, dan is het Himalaya magnesium voedingssupplement een juiste keuze.

Hoofdpijn, migraine en Himalaya magnesium

Himalaya magnesium olie en magnesium badkristallen

Himalaya magnesium, when Health is your concern

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00
De waardering van www.himalayamagnesium.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 583 reviews.