Contact

Contact afdeling verkoop en therapeuten

Himalaya magnesium verkoop

Wij doen ons uiterste best om je zo snel en goed als mogelijk van dienst te zijn. Heb je vragen over prijzen Himalaya magnesium, aanbiedingen, producten, verzending, retourneren en klachten, dan kan je dit via volgend contactformulier melden.

Wij zullen uiterlijk binnen 2 werkdagen contact met je opnemen.

Bij voorkeur verstuur je je vraag/klacht via onderstaand formulier.
Je ontvangt dan direct een bevestiging per e-mail dat wij je vraag/klacht ontvangen hebben.

Himalaya magnesium therapeuten

Heb je een vraag over het gebruik en toepassing van Himalaya magnesium?
Voordat je ons een email stuurt met een vraag over magnesium lees eerst even de veelgestelde vragen. Wellicht staat je antwoord daar al.

Stel je vragen via het contact formulier.

Kom je er niet uit en wil je telefonisch advies dan kan dat,  maar beperk de vragen over het gebruik en toepassing. 

Tel: +31 (0) 320 419 822, alleen op dinsdag en donderdag van 13:30 – 16:30.

Himalaya magnesium

adres

Apolloweg 282 
8239 DB Lelystad

contact

Tel : + 31 (0)320 410 902

KVK
KvK 62541188
BTW NR.: NL854858817B01
BUNQ

NL12BUNQ2206594455

openingstijden

MA-VR: 08:30 – 17:00

ZA-ZO: gesloten

volg ons

Route

verzending himalaya magnesium

Afhalen

Producten afhalen op onze locatie in Lelystad.

Woon je dichtbij of wil je de producten zelf afhalen? 

Dat kan, bel wel eerst even zodat wij de order klaar kunnen zetten. 

Afhalen: van 10:00-12:00 en van 14:00 -16:00.

 Betaling a contant of pinnen. 

Adres: Apolloweg 282, 8239 DB – Lelystad – Nederland Telefoon:+ 31 (0) 320 410 902

Klant informatie

Retourneren

Bedenktijd/retour

Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor je eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat (product ongeopend) aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via bovenstaand contact formulier.

verzending

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:30 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten..

Verzendkosten

De verzendkosten in Nederland bedragen:
Gratis voor bestellingen in Nederland vanaf € 25,-
€ 8,99 voor bestellingen in Nederland onder de € 25,-.

Levering verloopt via de het pakketbezorgen van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

De verzendkosten in België bedragen:
Gratis voor bestellingen in België vanaf € 35,-
€ 11,99 voor bestellingen in België onder de € 35,-.

Garantie

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constantering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar verkoop@himalayamagnesium.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Betaalmethoden

betalen himalaya magnesium

afterpay

Afterpay Himalaya magnesium
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00
De waardering van www.himalayamagnesium.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 627 reviews.