Wil jij ook het beste, gun jezelf dan Himalaya magnesium.

Steeds meer mensen zoeken naar 100% natuurlijke en eerlijke producten voor hun gezin en zichzelf.

Himalaya magnesium vlokken

Magnesium & Minerals importeert magnesiumchloride uit Tibet die zuiver is vanuit de natuur, zoals ons lichaam het nodig heeft en kan verdragen.

Daarbij houden wij er ook rekening mee of de magnesium ecologisch gewonnen wordt met respect voor mens, dier en zijn omgeving. Sinds miljoenen jaren zijn de omstandigheden in Tibet uniek voor de vorming van de zuiverste magnesium ter wereld. Ook vandaag de dag is er geen vervuiling, geen landbouw, dus ook geen gif, geen industrie en dus ook geen zware metalen en andere voor de mens belastende stoffen.

Ben je iemand die graag het allerbeste wilt voor je gezin, je cliënt of voor jezelf? Voor mensen zoals jij importeren wij 100% natuurlijke, ongeraffineerde Himalaya magnesium van de hoogste zuiverheid die op de wereld verkrijgbaar is. Dus geen standaard fabrieksproduct maar een met de hand respectvol gewonnen magnesium welke door de zon en de schoonste lucht op aarde gedroogd is. Dat is waarom wij Himalaya magnesium leveren.

Himalaya Magnesium voor sporters.
EcoLife Nature

EcoLife is een nieuw kwaliteits keurmerk en is van toepassing op Himalaya magnesium en toekomstige BIO en 100% natuurlijke cosmetische en voedselsupplementen van Magnesium & Minerals. Onze kwaliteitseisen zijn zeer hoog en onze producten mogen dan ook alleen bestaan uit biologische, organische of 100% natuurlijke mineralen en/of vitaminen zonder toevoeging van chemische of anderszins bekende schadelijke stoffen*.
Een product met het EcoLife logo is gewonnen en geproduceerd onder de meest strenge kwaliteitseisen.

Himalaya magnesium, when Health is your concern

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00
De waardering van www.himalayamagnesium.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 317 reviews.