Wil jij ook het beste, gun jezelf dan Himalaya magnesium

Steeds meer mensen zoeken naar 100% natuurlijke, eerlijke en beste magnesium producten voor hun gezin en zichzelf. Magnesium is een zeer belangrijk mineraal waaraan veel mensen een tekort hebben als gevolg van het gebruik van de industrialisatie en stress.

Magnesium & Minerals importeert de meest zuivere en beste magnesium chloride uit Tibet

Beste Himalaya magnesium vlokken

Magnesium & Minerals importeert magnesiumchloride uit Tibet die zuiver is vanuit de natuur, zoals ons lichaam het nodig heeft en kan verdragen.

Daarbij houden wij er ook rekening mee of de magnesium ecologisch gewonnen wordt met respect voor mens, dier en zijn omgeving. Sinds miljoenen jaren zijn de omstandigheden in Tibet uniek voor de vorming van de zuiverste magnesium ter wereld. Ook vandaag de dag is er geen vervuiling, geen landbouw, dus ook geen gif, geen industrie en dus ook geen zware metalen en andere voor de mens belastende stoffen.

Himalaya magnesium is de beste magnesium en is 100% natuurlijk en ongeraffineerd

Ben je iemand die graag het allerbeste wilt voor je gezin, je cliënt of voor jezelf? Voor mensen zoals jij importeren wij 100% natuurlijke, ongeraffineerde en beste Himalaya magnesium van de hoogste zuiverheid die op de wereld verkrijgbaar is. Dus geen standaard fabrieksproduct maar een met de hand respectvol gewonnen magnesium welke door de zon en de schoonste lucht op aarde gedroogd is.
Dat is waarom wij Himalaya magnesium leveren.

Himalaya Magnesium voor sporters.
EcoLife Nature

EcoLife is een nieuw kwaliteits keurmerk en is van toepassing op Himalaya magnesium en toekomstige BIO en 100% natuurlijke cosmetische en voedselsupplementen van Magnesium & Minerals. Onze kwaliteitseisen zijn zeer hoog en onze producten mogen dan ook alleen bestaan uit biologische, organische of 100% natuurlijke mineralen en/of vitaminen zonder toevoeging van chemische of anderszins bekende schadelijke stoffen*.
Een product met het EcoLife logo is gewonnen en geproduceerd onder de meest strenge kwaliteitseisen.

Himalaya magnesium olie is de beste magnesium olie die bijdraagt aan een normale spierwerking

De favoriet van vele magnesium gebruikers, omdat Himalaya magnesium olie (31% magnesiumchloride) supersnel resultaat geeft en direct wordt opgenomen.

Himalaya magnesium olie is de beste magnesium olie en draagt bij aan de normale werking van de spieren, gewrichten en een betere nachtrust. 

Tevens zorgt magnesium voor meer energie, sterke botten en een betere calciumopname. Het activeert je natuurlijke energie!

De Beste Magnesium Olie Himalaya Magnesium

Himalaya magnesium vlokken zijn de beste magnesium vlokken voor een magnesium voetenbad of ligbad

De Beste Magnesium Vlokken van Himalaya Magnesium voor een voetenbad

Magnesiumvlokken worden steeds meer ingezet als magnesiumsupplement omdat opname via de huid heel effectief is en bovendien je maag en darmen niet belast.

Magnesium vlokken van Himalaya magnesium bestaan uit zuivere magnesiumchloride die een weldadig en ontspannen gevoel geven terwijl ze je magnesium gehalte in balans brengen.

Ook is een voetenbad uitermate geschikt om afvalstoffen af te voeren. De kleine kristallen lossen snel op in water.

Himalaya Magnesium badkristallen: de beste magnesium vlokken bestaan uit 47% natuurlijke ongeraffineerde magnesium met zuiver bronwater uit het Himalaya gebergte.

Himalaya magnesium, when Health is your concern

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00
De waardering van www.himalayamagnesium.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 693 reviews.
Logo himalaya magnesium

5% Korting

Ontvang een kortingsbon voor 5% korting op je Himalaya magnesium bestelling!