Himalaya magnesium is zuiver, puur en met de hoogste energetische waarde

Je merkt direct het verschil met Himalaya magnesium, je bent sneller in balans, je krijgt sneller energie en voelt je beter.
Himalaya magnesium is zachter, aangenamer en veel zuiverder. Probeer ook onze voedingssupplementen.

Himalaya magnesium is puur natuur

Magnesium uit de Himalaya komt van zeer grote diepte, tijdens het ontstaan van het Himalaya gebergte zijn oerzeeën ingesloten en verdampt waarbij het magnesiumzout is achtergebleven.  Himalaya magnesium is dus miljoenen jaren oud en dateert uit een tijd waarbij de mens geen negatieve invloed had op de natuur. Rivieren die hun weg zoeken door het Himalaya gebergte lossen wat van dit magnesiumzout op, dit sijpelt onder druk langzaam door poreus gesteende omhoog en vormt de meren op het hooggebergte. Het poreuze gesteente is een natuurlijk filter wat eventuele verontreiniging (zand, gesteente etc.) verwijdert. Daarom is Himalaya magnesium de meest pure ongeraffineerde magnesium ter wereld, waardoor het de meeste levenselementen in hun oorspronkelijke samenstelling en verhouding bevat.

Puur ongeraffineerd magnesium uit Tibet

Op het Tibetaanse plateau, ook wel genoemd het dak van de wereld, met een gemiddelde hoogte van 4500 meter bevindt zich groot aantal biodiversiteits-kerngebieden en eco-regio’s. Een van die regio’s bevindt zich op ongeveer 200 km ten noord-westen van de hoofdstad Lhasa. Dit gebied staat al eeuwen bekend om zijn rijke magnesium zoutmeren en zoutbronnen (saltwells). Hier halen wij de meest pure en 100% natuurlijke en ongeraffineerde Himalaya magnesium vandaan.  Deze Ngoin magnesium (genoemd naar een zoutbron) wordt voornamelijk gebruikt door de Tibetanen zelf als een “levenselixer”. Al eeuwen weten ze dat dit levenselixer, gemengd met water of sappen van locale vruchten, hun gezond houdt, energie en levensvreugde geeft.

Co-Ngoin-zoutmeer-harvesting

De Saltwells

De Himalaya magnesium zouten worden uit de kleine meren en saltwells (zoutbronnen) gewonnen door families die dit al generaties lang van vader op zoon doen. De magnesium/zoutmeren liggen vrijwel afgesloten van de buitenwereld, er is geen industrie en nauwelijks landbouw, de grond is niet vervuild en de lucht op deze hoogte is de schoonste ter wereld. De bevolkingsdichtheid is 2 mensen per vierkante kilometer. Met grote zorgvuldigheid worden de magnesiumzouten, die vanuit grote diepte uit het Himalaya gebergte komen handmatig gewonnen. Dit winningsproces is al eeuwenoud en vergelijkbaar met het winnen van zongedroogde Keltische zeezouten.
Deze manier van winning is vele malen milieuvriendelijker en ecologischer dan het zogenaamde industrial mining (het uit de grond pompen van magnesium wat vaak grote problemen veroorzaakt in de bodem (verzakking). De zon die in Tibet minimaal 8 uur per dag schijnt en zeer intens is vanwege de grote hoogte heeft een positieve invloed op het drogings/verdampingsproces en bepaalt daardoor mede de hoge kwaliteit van het magnesium.

De zoutbronnen
himalaya magnesium zoutbronnen
Puur magnesium
himalaya magnesium puur en zuiver
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00
De waardering van www.himalayamagnesium.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 630 reviews.