Zomerdeals: Tot 35% KORTING op alle SoLMAG producten!

Himalaya magnesium en sport

Magnesium en sport. Himalaya magnesium sportolie voor sporters. Sporten heeft ook invloed op je magnesiumwaarde in je lichaam. Als je langdurig en regelmatig sport dan daalt je magnesiumwaarde. Je lichaam heeft dan meer magnesium nodig, omdat je spieren daarom vragen.

Wanneer moet je magnesium gebruiken bij sporten?

Tijdens het sporten verbruik je vaak veel energie. Himalaya magnesium sportolie of magnesium serum+msm is ideaal voor sporters, want magnesium activeert je natuurlijke energie. Wanneer magnesium gebruiken bij sporten? Gebruik magnesium sportolie of magnesium serum op armen, benen en smeer dit ruim voor het sporten in. Laat de magnesium sportolie voor het sporten tenminste 10 minuten inwerken. Je kunt de magnesium daarna afspoelen maar de meeste sporters laten het volledig intrekken.

Magnesium en sport

Waarom moet je magnesium gebruiken bij sporten?

Als je als sporter al een lage magnesiumwaarde hebt kan dit zelfs leiden tot tekorten. Dat kan uiteindelijk je fysieke prestatie verminderen. Vaak treedt er tijdens het sporten ook nog eens magnesiumverlies op via bijvoorbeeld zweet en urine. Tijdens het zweten verlies je niet alleen vocht maar ook mineralen, waaronder magnesium. Magnesium en sportDe magnesiumbehoefte van sporters is daardoor dus erg groot.

Een tekort aan magnesium kan bij sporters vervolgens krampen in de spieren veroorzaken. Als het magnesiumtekort wordt opgeheven verdwijnen ook de klachten. 

Himalaya magnesium en sport in sportschool
Himalaya magnesium en sport tennis

Magnesium en sport: in welke voedingsmiddelen zit magnesium?

Magnesium komt nog in enige mate voor in o.a.: volkoren brood, volkoren graanproducten, groene groente, noten, melk, melkproducten, vlees en water.

Maar ook onze voeding bevat steeds minder magnesium.
In onze landbouw is het gebruik van kunstmest en bestrijdingsmiddelen de laatste jaren sterk toegenomen. Dit heeft een negatief effect op het percentage voedingsstoffen in onze gewassen, waaronder ook magnesium.

Door het verwerken en raffineren van ons voedsel is het percentage magnesium drastisch verlaagd. Door het dat we steeds minder magnesiumrijke voeding eten en dit samen met het verminderde percentage magnesium in het voedsel zorgt dat steeds meer mensen een magnesiumtekort hebben.

Extra magnesium is dus van belang. Het voordeel van magnesium olie is dat het snel opgenomen wordt door de huid en de magnesium direct de cellen bereikt.

Invloed van Himalaya magnesium en sport: magnesium sportolie of serum+msm voor snel herstel.

Bijna iedere sporter heeft wel eens met spierkramp te maken. Bij spierkramp trekken alle spiervezels plotseling en onwillekeurig samen. De zenuwen sturen teveel signalen door om samen te trekken. Spierkramp komt het meest voor in de kuit, voet, handen en scheenbeenspieren. Een tekort aan magnesium is een veel voorkomende oorzaak. Het gebruik van Himalaya magnesium olie of magnesium serum kan dit voorkomen. Himalaya magnesiumolie en magnesiumserum bevat 31% natuurlijke ongeraffineerde magnesium met zuiver bronwater uit het Himalaya gebergte.

Himalaya magnesium en sport olie

Wat zijn magnesium voordelen voor sporters?

Sport magnesium kopen?

Himalaya magnesium sportolie of magnesium serum+msm is de beste aanvulling voor sporters. Deze producten zijn verkrijgbaar in onze webshop maar ook op Bol.com. Heb je een sportschool of fitnesscentrum? Dan zijn de Himalaya magnesium sport producten zeer geschikt om te verkopen aan je gasten. Wil je ook net als heel veel anderen Himalaya magnesium sportolie of himalaya magnesium serum+MSM verkopen? Kijk dan op onze website magnesium-minerals.nl voor meer informatie over sport magnesium kopen.

Geef je sportprestatie een magnesiumboost

Wil je meer info over magnesiumolie? lees dan verder op magnesium-olie.nl

Ben je een therapeut en heb je een eigen praktijk?

Himalaya magnesium, when Health is your concern

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00
De waardering van www.himalayamagnesium.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 675 reviews.